Quins avantatges em dóna la gestió amb el CMS (Certificate Management Service) d'Entrust?
El CMS (Certificate Management Service) li permet realitzar la seva pròpia gestió dels seus certificats com l'Emisió, Revocació, Reemisió tant com la seva Renovació. El portal CMS li dóna un control total i senzill sobre els certificats obtinguts d'Entrust, dins del Portal CMS també es pot veure l'inventari i la disponibilitat restant de les unitats obtinguts. Una altra eina que faciliti el portal CMS són els Reports, que són informes que es poden crear amb qualsevol tipus d'informació associada amb el seu portal CMS.
(L'eGrid, és una targeta en forma d'una fulla de paper amb coordinades que contenen nombres i lletres que el portal sol•licitarà de forma aleatori per a l'autenticació de la persona que vol accedir al portal, a part de la necessitat d'un usuari i contrasenya. Cada eGrid és únic per a cada usuari.).
Amb la funció de Discovery puc veure certificats que no siguin d'Entrust?
L'eina Discovery es divideix en dues parts:
M'afecta la situació SHA-1 i Google amb els meus certificats?
Si vostè té certificats emesos amb l'algorisme SHA-1 la qual la data d'expiració supera la data el 01 de gener 2016, rebrà notificacions en el navegador del seu lloc web no és segur. Per poder donar-los més informació detallada referent al tema SHA-1, contactar amb el nostre suport per a ajuda.
Quin tipus de certificat em fa falta?
Depenent de la necessitat d'autenticació que necessiti, el tipus de certificat pot variar entre varis. Contactar amb el nostre suport per estudiar el seu cas en concret.
Problemes amb la instal•lació dels certificats intermediaris i arrel
Està rebent una notificació que el seu certificat no és fiable, perquè el certificat no pot trobar la ruta de confiança? El més probable és que falti instal•lar els certificats CHAIN i ROOT (Intermediari i Arrel) per poder completar aquest procés.
Quins servidors i navegadors estan suportats amb els certificats d'Entrust?
99,9% dels navegadors i servidors comercials coneguts suporten els certificats d'Entrust.
Què és l'online scan que ve amb els certificats d'Entrust?
Els certificats d'Entrust tenen un sistema d'escaneig integrat per protegir la seva pàgina web de MALWARE. Aquest servei és gratuït i li aporta un major nivell de seguretat. Informin-se posant-se en contacte amb el nostre suport per rebre més informació detallada.
Com revocar / renovar un certificat?
En el document adjunt pot veure tots els detalls de procés. Per a més informació pot posar-se en contacte amb el nostre suport.
Que és un SANT?
Subject Alternitive Name, en altres paraules un domini amb un nom diferent al que es reflecteix en el CN del certificat. (Un nom d'un domini p.i.)
Quants Sant’s per defecte ve amb un Certificat UC / WC?+
Un certificat del tipus UC porta 4 Sans per defecte i el Wildcard sól'1. Es poden ampliar els Sans fins a un total de 250 Sans cada certificat.
Es pot instal•lar un certificat en diversos servidors?
Si es pot instal•lar un certificat SSL d'Entrust en diversos servidors. Per rebre més informació, contactar amb el nostre suport.
Com, on i quant temps es custodia el document signat?
SiaCert proporciona un sistema d'emmagatzematge que permet custodiar amb la màxima garantia legal qualsevol tipus de document electrònic. Basats estrictament en estàndards reconeguts en la indústria, s'emmagatzemen els documents electrònics en un mòdul de seguretat criptogràfic i mitjançant un sistema de desenvolupament electrònic automatitzat es garanteix la integritat dels mateixos al llarg del temps, permetent que tota la informació pugui ser conservada durant els terminis legals aplicables en cada cas.
Els terminis legals varien en funció de la normativa i legislació aplicable a cada tipus de document electrònic conservat, de tal manera que l'administrador de SiaCert podrà establir en cada cas el període de temps adequat als requisits legals aplicables a cada document.
Existeixen les condicions i evidències necessàries en la signatura per poder defensar-la en processos judicials posteriors?
La validesa legal d'una signatura electrònica ve recollida expressament en la Llei 59/2003, de 19 de desembre, de signatura electrònica, on en el seu article 3.9 s'indica l'admissibilitat de qualsevol tipus de signatura electrònica. Ara bé, no totes les signatures tenen la mateixa validesa legal, sent les signatures electròniques avançades i les reconegudes les que proporcionen major seguretat jurídica, de tal manera que si s'impugnés la validesa d'una signatura electrònica avançada, el que hagi aportat el document electrònic haurà de proporcionar els mitjans de prova pertinents i útils a aquest efecte.
En aquest sentit, SiaCert garanteix aspectes tals com la integritat de la informació conservada, l'autenticitat de la mateixa, la identitat del signatari o la data en què es va efectuar la signatura, proporcionant al signatari els elements de prova suficients per a la seva utilització en futurs processos judicials.
La signatura és vàlida en contractes internacionals?
Tal com indica l'article 1.2 de la Llei 59/2003, de 19 de desembre de signatura electrònica, “Les disposicions contingudes en aquesta llei no alteren les normes relatives a la celebració, formalització, validesa i eficàcia dels contractes i qualsevol altres actes jurídics ni les relatives als documents en què els uns i els altres constin.”. Per tant, la validesa jurídica d'un contracte internacional dependrà del marc jurídic que reguli la seva formalització.
Qüestió diferent és la signatura electrònica, la validesa legal de la qual en l'àmbit de la UE ve admesa expressament en el nou Reglament 910/2014 eIDAS, relatiu a la identificació electrònica i els serveis de confiança per a les transaccions electròniques al mercat interior i per la qual es deroga la Directiva 1999/93/CE, en assenyalar que “es permetrà la lliure circulació al mercat interior dels productes i serveis de confiança que s'ajustin al present Reglament”
Fora de l'àmbit comunitari, dependrà de l'acordat entre la UE i el tercer país en qüestió de conformitat amb l'article 218 Tractat de Funcionament de la Unió Europea. Cada vegada és més àmplia la cobertura legal de les signatures electròniques, i el nou reglamenti 910/2014 donarà un important impuls al reconeixement mutu de sistemes de signatures. En qualsevol cas la nostra assessoria jurídica pot aportar la millor estructura contractual per emparar la signatura electrònica entre les parts a nivell internacional.
SOCIS TECNOLÒGICS
CLIENTS
INDÚSTRIA I ENERGIA
TELECOMUNICACIONS
SERVEIS DE SIGNATURA DIGITAL
SERVEIS DE CONFIANÇA
© SIA Sistemas Informáticos Abiertos, S.A .U. — Aviso Legal | Política de Privacidad