+34 902 480 580

INFO@SIACERT.COM

PRODUCTES

Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información

Solucions Tecnològiques: Appliances Siaval

SiaCert trusted Services també comercialitza les solucions tecnològiques SIAVAL eAS/TSP que és una completa família de mòduls funcionals que permeten donar respostes a les necessitats que sorgeixen en els projectes d'administració electrònica i supressió de paper.

 

SIAVAL eAS/TSP (electronic Administation Suite/Trusted Signature Platform) és un equipament appliance (també existeix la versió Virtual Appliance) pensat per a solucions corporatives, que permet llicenciar les funcionalitats de forma independent, amb el que es poden combinar serveis en les premisses de l'empresa  amb altres externalitzades. Els equips SIAVAL, dissenyats per complir els estàndards de la indústria, són compatibles amb múltiples certificats de diferents PKI, ja siguin internes o públicas. Els equips appliance SIAVAL ja han demostrat la seva robustesa en projectes amb centenars de milers d'usuaris.

 

SIAVAL eAS/TSP consta dels següents mòduls que es poden llicenciar de forma independent:

 

  • SIAVAL Crypto: és el nucli del sistema i funciona com a servidor de signatures i gestor de politiques i certificats.
  • SIAVAL TimeStamp Server: dedicat a realitzar les tasques de segellat de temps. Pot funcionar com una TSA (Autoritat de Segellat de Temps).
  • SIAVAL OCSP Server: és el servei de validació (VA Validation Authority) capaç d'obtenir l'estat de certificats de múltiples Autoritats de Certificació.
  • SIAVAL Custody: és el mòdul que s'ocupa de garantir la cadena de confiança dels documents signats, aplicant els estàndards de signatura longeva.
  • SIAVAL SafeCert: és el mòdul de signatura centralitzada dissenyat per resoldre els problemes d'usabilidad associats a la signatura electrónica. Proporciona una solució robusta i segura per gestionar els certificats d'usuari permetent aplicar la signatura des de múltiples dispositius.
  • SIAVAL eZ Signature: és la solució Portasignatures que funciona com un complet gestor de fluxos de signatures, permetent definir els fluxos i els  diferents rols que intervenen (sol•licitants, signataris, etc.) , les polítiques que afecten a usuaris i tipus de documents, i mantenir la gestió les diferents fases de signatura. Permet la integració amb gestors documentals.