+34 902 480 580

INFO@SIACERT.COM

NOSALTRES

Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información

Qui som

SIACERT és la divisió de Serveis de Confiança del Grup SIA, inscrita en el Registre de Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme per a Prestadors de Serveis de Certificació de Signatura Electrònica al gener de 2015, però que recull l'experiència que des de finals dels anys noranta el Grup SIA ha desenvolupat en aquesta matèria.

 

Efectivament, el Grup SIA és pioner en els camps de certificació Electrònica i Signatura Digital a Europa, sent responsable de les primeres  Autoritats de Certificació a diversos països del Sud d'Europa, així com de les primeres aplicacions d'Administració Electrònica a Espanya. El Grup SIA és així mateix pioner en solucions de Portasignatures, Custòdia Digital i Signatura Centralitzada

 

Per a la prestació dels Serveis de Confiança, SIACERT compta amb les solucions tecnològiques SIAVAL de SIA, les Autoritats de Certificación d'Entrust, i els HSM de Safenet.

 

 

Acreditacions

Vocació de Qualitat i Orientació a Processos, com a part de la nostra cadena de valor i cicle de vida de projectes i serveis, és necessari identificar i establir els processos, determinar els seus indicadors i mètriques i establir els mecanismes de millora contínua, que permeten optimitzar els resultats en recursos, costos, temps, etc. Prova d'aquest afany per la qualitat són les successives certificacions en Qualitat, Seguretat, Gestió de Serveis TU i Gestió Mediambiental que SIA disposa:

 

 • UNE-EN-ISO 9001:2008  - Sistema de Gestió de la Qualitat, segons els models establerts en les Normes UNEIX-EN-ISO 9001:2008.

 

 • UNE ISO/IEC 27001 - Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI) segons la Norma UNEIX ISO/IEC 27001.

 

 • UNE ISO/IEC 20000-1:2011  - Sistema de Gestió de Serveis IT, segons la Norma UNEIX ISO/IEC 20000-1:2011.

 

 • ISO/IEC 22301 Certificació sota la norma ISO/IEC 22301 associada a la Gestió de Continuïtat de Negoci.

 

 • UNE-ISO 14001:2004 - Sistema de Gestió Mediambiental, segons la Norma UNEIX-ISO 14001:2004.

 

 • ISO/IEC 15504 - Certificació sota la norma ISO/IEC 15504 associada a la Capacitat de Millora del Procés del Programari (Nivell 3)+.

 

 • QSA Company - Certificació per part del Security Standards Council com QSA Company (Qualified Security Assessor).

 

Socis Tecnològics

SIACERT compta amb un selecte nucli de tecnologies Premium  que li permeten subministrar els seus serveis amb la màxima garantia de qualitat, alhora que incorporar les millores tècniques per adaptar-se a les possibles evolucions funcionals, o normatives.

 

Totes aquestes tecnologies estan provades en desenes de grans projectes en producció que atenen a milions d'usuaris des de fa diversos anys.

 

 

SIAVAL

És una completa gamma d'equips appliances de SIA dedicats a resoldre els problemes que usuaris i organitzacions s'enfronten en relació a l'ús de la signatura digital:

 

 • SIAVAL Crypto és el motor de signatures capaç de treballar amb els diferents formats de signatura i certificats en funció de polítiques.
 • SIAVAL Custòdia s'ocupa de la salvaguarda de documents o evidències  de signatura a llarg termini, permetent garantir la validesa  dels documents signats en el temps.
 • SIAVAL TimeStamp Authority que té com a tasca l'aplicació  de segells de temps que permeten notarizar els documents o transaccions.
 • SIAVAL VA (Validation Authority) és un OCSP Server que permet establir la validesa dels certificats utilitzats en les signatures, permetent determinar si el certificat ha estat revocat al moment de la signatura.
 • SIAVAL eZSignature és l'aplicació portafirmas que simplifica tot el procés de definició i aplicació de fluxos de signatura, definició de rols i responsabilitats, i la gestió de documents i carpetes de signatura.
 • SIAVAL SafeCert és un equip appliance dedicat  que permet la realització de signatures en remot amb totes les garanties.

 

ENTRUST Datacard

És un dels líders mundials a assegurar Identitats Digitals per a Governs, Empreses i usuaris. Les seves tecnologies dedicades a l'emissió i gestió de certificats estan presents en múltiples instal•lacions des de fa dècades. SIACERT fa ús de diverses d'aquestes tecnologies:

 

 • Entrust Authority PKI, dedicat a la gestió del cicle de vida de certificats, des del seu registre i creació fins a la seva expiració o revocació. La PKI d'Entrust està present en nombrosos governs per a la gestió de certificats de Passaports i Targetes d'Identitat de ciutadans. Disposa de la certificació CC EAL 4+.
 • Entrust IdentityGuard CloudServices SSL certificates,  subministra una potent i flexible plataforma d'autoservei de certificats SSL que han convertit a Entrust.net en un dels líders al mercat de Certificats SSL per a empreses. La solució SCMS (Certificate management System) permet que el descobriment, inventari, auditoria i la gestió dels certificats SSL dins de l'organització sigui molt més fàcil, segura i econòmica.

 

 

SAFENET-Gemalto

Proporcionen a SiaCert Trusted Services els sistemes HSM (Maquinari Security Moduli) utilitzats per la protección física de les claus privades dels components d'Autoritat de Certificació d'Entrust Authority PKI, i dels equips de signatura de SIAVAL, així com per a l'execució de les operacions de signatura en SIAVAL SafeCert. Els dispositius Safenet HSM disposen de certificacions FIPS 140-2 level 3 i/o CC EAL 4+.

 

Clients

SIA està treballant en l'àmbit dels certificats digitals i l'aplicacions de signatura des de fa gairebé 20 anys, desenvolupant desenes de projectes i amb milions d'usuaris en producció. Tota aquesta experiència s'ha sintetitzat en l'oferta de SiaCert Trusted Services, on es combinen les funcions d'emissió de certificats, aplicacions de signatura i altres serveis de confiança amb la comoditat per al client al no requerir inversions ni personal dedicat per a la seva gestió i operació.

Randstad

Un dels projectes més innovadors i amb una ràpida tornada de la inversió és el de Signatura Digital en el Núvol per a Randstad, que és la primera empresa a Europa a comptar amb una solució per a contractació laboral online de signatura digital en el núvol, que li permet reduir els tràmits burocràtics, aconseguir un important estalvi de temps, i a més un avanç en matèria mediambiental, en evitar el consum de paper i l'emissió de CO2.

 

El Confidencial

 

Altres Clients