+34 902 480 580

INFO@SIACERT.COM

PRODUCTES

Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información

Certificats de Servidor Segur

a. SIACERT Trusted Services comercialitza la gamma completa de certificats d'Entrust.net, un dels líders mundials en el camp de la protecció de les identitats i les comunicacions d'aplicacions, servidors i serveis. Siacert disposa de certificats SSL, certificats de dispositius, certificats de Signatura PDF o codi i certificats d'Usuaris.

 

 

Certificados SSL

Els certificats SSL són essencials per aconseguir que les seves comunicacions d'internet siguin segures. Els certificats SSL permeten que les sessions amb el navegador de l'usuari es faci de forma xifrada en protocol SSL (Secure Sockets Layer). SiaCert subministra els següents tipus de certificats SSL:

 

  • Certificats SSL Estàndard. Protegeixen les comunicacions d'internet i asseguren l'autenticació del servidor.
  • Certificats SSL Avançats.
  • Certificats SSL EV (Esteneu Validation) Multidomini. És el certificat de major nivell de protecció perquè subministra verificació en temps real de la identitat del servidor. Permet assegurar múltiples dominis amb el mateix certificat.
  • Certificats SSL Wildcard (de múltiple denominació). Permet protegir el domini sencer amb el mateix certificat, protegint qualsevol subdomini.
  • Certificats SSL UC Multidomini. Dedicat a protegir els serveis Microsoft® Exchange® and Microsoft® Office Communications Server®
  • Certificats SSL Privats. Pensats per protegir la IP privades i servidors locals o aquells que no precisin ser reconeguts públicament pels navegadors. També poden ser multidomini.

 

Certificats de Signatura (Codi i Formularis)

SiaCert també subministra certificats reconeguts (amb confiança pública) per a la signatura de codi i signatura de formularis pdf de Adobe:

 

  • Certificats Code Signing. Permet garantir als seus usuaris que el codi que el programari que reben és genuí i no ha estat manipulat per tercers.
  • Certificats Adobe CDS. Permeten signar i certificar documents PDF amb el certificat de l'organització o el departament, per exemple per a la signatura d'informes, rebuts, extractes per a clients, etc.  L'usuari que rep el document pot veure  directament la signatura reconeguda a través d'Acrobat Reader.

 

Consola de Gestió centralitzada

Per facilitar totes les tasques relatives a la gestió, instal•lació, renovació de certificats, SiaCert compta amb els serveis d'Entrust IdentityGuard Cloud Services SSL, que de forma gratuïta permet que cada client pugui descobrir i inventariar tots els certificats existents en l'organització procedents de qualsevol proveïdor, i té l'avantatge de servir a cada client de consola d'administració de tota aquesta població de certificats, rebent les alertes d'expiració.

 

 

Taula de Models de Contractació