+34 902 480 580

INFO@SIACERT.COM

PRODUCTES

Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información

Serveis de Signatura Digital

Signatura centralitzada. SiaCert Trusted Services permet a les organitzacions la gestió dels certificats i processos de signatura dels seus usuaris, combinant la seguretat d'ús amb la comoditat i la ubiqüitat. Amb aquests serveis les organitzacions poden integrar les seves aplicacions i processos de negoci perquè els seus usuaris puguin crear signatures electròniques des dels seus equips d'oficina o domèstics, o amb dispositius mòbils, sense necessitat de disposar de lectors de targetes o tenir els certificats instal•lats en tots els dispositius. Amb això facilita els processos de gestió del cicle de vida dels certificats, però sobretot es dota a l'usuari d'un mitjà còmode i segur d'aplicar signatures electròniques.  Aquest servei està emparat en el nou marc jurídic definit pel REGLAMENT (UE) No 910/2014 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 23 de juliol de 2014 relatiu a la identificació electrònica i els serveis de confiança per a les transaccions electròniques al mercat interior i per la qual es deroga la Directiva 1999/93/CE.

 

 

 

Signatura i Gestió de Documents Signats

SiaCert resol d'una manera senzilla i econòmica els processos de signatura en les aplicacions, gestors d'expedients o documentals. La Plataforma de Signatura de SiaCert permet la gestió del cicle de vida dels certificats, l'aplicació de polítiques definides per aplicació o tipus de document, els fluxos de signatures necessaris i funcions avançades com la custòdia electrònica per garantir la validesa legal dels documents.

 

 

 

Portasignatures

SiaCert disposa del servei Portasignatures pensada perquè els usuaris puguin realitzar tot el procés de sol•licituds, aprovacions i signatures dins d'una organització. Portasignatures s'ha dissenyat amb múltiples funcionalitats que permeten adaptar de forma econòmica i ràpida els processos de negoci perquè mitjançant l'aplicació de signatures electròniques es pugui suprimir el paper. Els serveis de Portasignatures suporten la signatura en local o centralitzada, i es poden utilitzar amb certificats propis de Siacert o de tercers, així com amb els certificats del DNIe o del nou DNIe 3.0.